Contact Us

For more info about our products, the applications and technical specs, do not hesitate to contact us.

www.vitaminalia.be
info@vitaminalia.be

Matthias Claeys
+32 495 42 46 72

Koen Vereecke
+32 475 64 51 05

Jonas Smekens
+32 485 71 02 20

OVER ONS

VitaMinalia is het resultaat van een mix tussen wetenschappelijk onderzoek en ervaring.

Uit eigen ervaring ondervonden wij – Koen Vereecke (topruiter) & Matthias Claeys (fokker) – dat er een belangrijke bouwsteen ontbrak bij de conditie van onze paarden. Dit zowel op vlak van spieropbouw, recuperatie als algemene fysieke en mentale conditie. Samen met Jonas Smekens (nutritioneel expert) zijn we de zoektocht gestart vanuit de basis.

Vertrekkende van de voornaamste problemen die we bij sportpaarden zien zijn we naar oplossingen gaan zoeken. Een combinatie van wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring stelden ons in staat stapsgewijs antwoorden te vinden op de problemen die zich stelden in de algemene conditie en prestaties. Na een uitgebreide proefperiode van twee jaar kwamen we tot het resultaat: VitaMinalia Equine ‘Sport’ een compleet aanvullend dierenvoeder dat ervoor zorgt dat topsportpaarden voorzien worden van de nodige nutriënten om hun optimale conditie te bereiken en te behouden.

Door het succes van VitaMinalia Equine Sport zijn we onze productlijn verder blijven differentiëren en hebben we nu ook Vitaminalia Equine ‘Balancer’ en Vitaminalia Equine ‘Optigrow’ op de markt gebracht om nog gerichter te kunnen werken. Vitaminalia staat voor eenvoud en efficiëntie en op basis van dit principe blijven wij onze producten verder optimaliseren in de toekomst.

TOP