Uw Partner in Paardengezondheid en Prestatie

Bij VitaMinalia draait alles om het bieden van praktische, betaalbare en krachtige oplossingen om de gezondheid, prestaties en het welzijn van paarden te verbeteren. Als betrouwbare partner streven wij ernaar om niet alleen uw paard, maar bijgevolg  u als ruiter en eigenaar te ondersteunen. Vanaf onze oprichting hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van supplementen die niet alleen wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar ook in de praktijk hun effectiviteit hebben bewezen.

Productinnovatie bij VitaMinalia

Bij VitaMinalia streven we naar constante productinnovatie voor de optimale gezondheid van uw paard. Onze unieke benadering omvat een uitgebreide ondersteuning die gericht is op het effectief aanpakken van diverse problemen, wat resulteert in een algehele verbetering van gezondheid, welzijn en prestaties.

Wat maakt onze producten anders?

  • Natuurlijke, goed opneembare ingrediënten: We gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten die gemakkelijk door het lichaam van het paard worden opgenomen.
  • Vrij van granen en melasse, zonder toegevoegde suikers of smaakstoffen: Onze producten zijn puur en vrij van onnodige toevoegingen die de gezondheid van uw paard kunnen schaden.
  • Geen overbodige ballaststoffen: We streven naar langdurige gezondheid en vermijden daarom het gebruik van onnodige vulstoffen.
  • Praktisch in gebruik: Onze smakelijke korrels zijn eenvoudig te voeren en worden geproduceerd met behulp van koude perstechniek voor maximale stabiliteit en effectiviteit.
  • Premium kwaliteit tegen eerlijke prijzen: We bieden hoogwaardige producten aan die betaalbaar zijn voor elke paardenliefhebber.

 

Ontwikkeld door paardenliefhebbers voor paardenliefhebbers

Het verhaal begon met een visie van België’s gerenommeerde springruiter, Koen Vereecke, en fokker Matthias Claeys. Samen met de nutritionist Jonas Smekens hebben zij de basis gelegd voor zeer effectieve voedingssupplementen en balancers voor paarden.

In ons streven om de gezondheid en prestaties van (sport)paarden te verbeteren, hebben we de voornaamste uitdagingen waarmee deze paarden worden geconfronteerd, onderzocht.

Voor elk van deze uitdagingen zijn we op zoek gegaan naar oplossingen in de wetenschap, waarbij we maximaal gebruikmaken van natuurlijke remedies. Na twee jaar van uitgebreide testen in de praktijk hebben we het resultaat bereikt: VitaMinalia EQUINE SPORT, een compleet aanvullend supplement dat sportpaarden voorziet van de essentiële voedingsstoffen om hun optimale conditie en gezondheid te bereiken én te behouden.

Met het succes van VitaMinalia EQUINE SPORT zijn we blijven innoveren en hebben we onze productlijn verder uitgebreid met VitaMinalia EQUINE BALANCER, VitaMinalia EQUINE OPTIGROW en VitaMinalia EQUINE DIGEST Aid, waardoor we nog gerichter kunnen werken aan de behoeften van elk paard. VitaMinalia staat voor eenvoud en efficiëntie, en gebaseerd op dit principe blijven wij onze producten in de toekomst verder optimaliseren.

 

Search for products (0)

Back to Top
Product has been added to your cart