Andres Vereekce: “Ik merk dat de algemene conditie van mijn paarden erop vooruit is gegaan”

Wij bij Vitaminalia steken veel tijd in het ontwikkelen van de juiste supplementen. Met VitaMinalia Equine Sport willen we vooral tegemoet komen aan de behoeftes van sportpaarden. Aangezien deze paarden regelmatig en intensief gewerkt worden, vereisen ze aangepaste voeding en aangepaste supplementen. Daarnaast worden deze paarden blootgesteld aan allerhande stressfactoren wat op zijn beurt dan weer een effect kan hebben op het spijsverteringsstelsel met een hoger risico op maagzweren tot gevolg. Onze supplementen proberen hier zo goed mogelijk op in de spelen en sportpaarden zo goed mogelijk te ondersteunen.

Andres Vereecke, een jong toptalent die zichzelf tijdens de jongste editie van Jumping Mechelen tot indoor kampioen kroonde is al langer overtuigd van de werkzaamheid van onze supplementen: “Ik kan niet anders dan tevreden zijn over de samenwerking met Vitaminalia. Ik merk dat de algemene conditie van mijn paarden er enorm op vooruit gegaan is sinds ze deze supplementen gebruiken. We geven thuis eigenlijk heel eenvoudige voeding waar niet extreem veel vitaminen en mineralen inzitten. De producten van Vitaminalia zijn hier een goede aanvulling op”.

Andres geeft ook aan dit hij deze producten graag mee op wedstrijd neemt: “Eén van de grootste voordelen van deze supplementen is dat je de dosering zelf wat kan bepalen. Zo geef ik mijn ‘hetere’ paarden iets minder van het supplement en de andere dan weer iets meer. Je kan de dosering per paard bepalen en dat vind ik een groot voordeel. Daarnaast helpen deze supplementen mij ook om moeiteloos door een meerdaagse wedstrijd te geraken. Vroeger merkte ik dat mijn paarden naar de laatste dag toe een beetje energie en fut misten maar dat is eigenlijk nooit meer voorgevallen sinds ik de producten van Vitaminalia gebruik. Ik kan de producten dus alleen maar aanraden”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *