VitaMinalia EQUINE SPORT voortaan als korrel

Wij melden u met plezier dat VitaMinalia EQUINE SPORT voortaan als korrel wordt geproduceerd. Na uitvoerige testen zijn we er in geslaagd dit topproduct in een smakelijk korreltje te krijgen. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker in gebruik. Bij de productie van onze korrels maken wij gebruik van de zogenaamde ‘koude’ perstechniek, dit zorgt voor extra stabiliteit van onder andere de vitaminen en probiotica die wij toevoegen.

Daarnaast werd het aminozuurprofiel van dit product nog verder geoptimaliseerd met de nodige
essentiële aminozuren voor een goede spiergroei (en herstel na inspanningen). Bovendien werd de samenstelling ook volledig graan en melasse vrij gemaakt zodat het suiker en zetmeel gehalte zeer laag is.

Uitgebreidere informatie over dit product vindt u in volgend product datasheet.
Aarzel niet om ons te contacteren in geval van vragen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *