Yes! Tevreden Vitaminalia gebruikers aan het woord!

Recent bereikte ons de getuigenis van een tevreden VitaMinalia gebruiker welke we graag met u delen. Sien Buedts is een ervaren endurance ruitster die sinds enkele maanden onze producten gebruikt voor verschillende paarden. Het meest spectaculaire resultaat bekwam ze met haar paard Fareed.

Fareed is een Arabische ruin van 12 jaar oud. Hij lijdt echter aan de ziekte van Lyme, hij staat vaak te mager en is moeilijk op gewicht te krijgen. Daarnaast had hij ook vaak last van stijve spieren en mistte soms wat energie. Het duurde dan ook vaak lang om hem in het begin van het seizoen in conditie te krijgen. Begin mei is Sien begonnen met VitaMinalia equine SPORT bij te geven aan Fareed. De resultaten zijn spectaculair. Hij is toegenomen in gewicht en ziet er veel beter uit, ook zijn spiermassa neemt stilaan toe. Op de foto is duidelijk het verschil te zien na enkele maanden VitaMinalia equine SPORT te geven. De pre- en probiotica is dit product dragen duidelijk bij aan een betere vertering. De aminozuren helpen bij de spieropbouw. Daarnaast heeft hij ook veel meer energie gekregen en loopt veel soepeler dan vroeger. Zijn recuperatietijden na wedstrijden zijn ook sterk verbeterd.

De totaalaanpak die we met VitaMinalia equine SPORT nastreven werpt hier duidelijk zijn vruchten af! Naast Fareed heeft Sien VitaMinalia equine SPORT ook gegeven aan haar jonge paard Assan, het is opvallend hoe ook hij meer energie kreeg, aan een hoger tempo loopt en zijn recuperatietijden op
wedstrijden verbeterde.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *